Bardley a Gózonban

Árvay Zsuzsi néni az osztályfőnökünk ajánlotta nekünk a "Bradley, az osztály réme" című regényt, hogy kedvet kapjunk a színdarabhoz, amit lehetőségünk volt a megnézni.

Viki néni is behozta a könyvet irodalom órára. Az osztály megkérte, hogy olvasson belőle. Ennek meg is lett az eredménye, mert az  addigi négy jelentkező mellé 13  másik gyerek is csatlakozott. A színdarabot 17-en néztük meg.

Az előadást egy szombat délután a Gózon Gyula Kamaraszínházban adták elő. Ez egy interaktív színdarab volt, mert a szereplők sokszor kértek tőlünk tanácsot és mi is befolyásolhattuk a művet. A nézőtéren csak a mi iskolán diákjai ültek. Rajtunk kívűl még 5 osztályból jöttek el diákok. A gyerek szereplőket fiatal felnőttek játszották, a tanárokat pedig idősebb színészek alakították. Voltak benne játékos feladatok, például bele kellett dobni a papírgalacsinokat a kukába, meg volt olyan is, amikor nekünk kellett érvelni.

Szimpatikusak voltak a szereplők, nagyon tetszett az előadás. Nem bántuk meg, hogy elmentün. Remélem sokan kedvet kapnak a könyv elolvasásához is.

Ha tetszett, oszd meg: