35 éves a DIADAL!

Ünnepélyes diákgyűlésen vettünk részt az iskola születésnapján!

November 7-én, pénteken, iskolánk betöltötte a 35. évét. Ezen a napon volt egy ünnepség, mellyen az iskola minden tanulója részt vett.

Remek műsort láthattunk, amit Nyiszlai Zsuzsanna tanár nő állított össze, illetve tanította meg a dalokat, táncokat, a diákoknak. Itt voltak az énekkaros tanulóink, kiknek többségük még kicsi, de gyönyörű hangjuk van! Felléptek iskolánk néptáncosai is, akik somogyi táncot adtak elő. Bottal, és üveggel is táncoltak, melyhez nagy ügyesség kell! A Piccolino fúvószenekar is eljött az ünnepélyre, és szép és vidám dallamokat játszott! Egyszóval, fantasztikus volt a műsor!!! Természetesen, minden fellépő vastapsot kapott, amit meg is érdemelt.

Mihály Gábor is ott volt, aki iskolánk egyik régi diákja. Mulatságos történeteket mesélt, és elmondta, hogy hogyan nézett ki akkor az iskola, amikor ő ide járt. Rózsahelyi Péter, képviselő úr is megtisztelt minket jelenlétével. Olejnik Ilona néni is jelen volt, és egy szimbolikus történetet mesélt: "Az iskolánk egy élőlény, melynek van keze, lába, agya, és szíve. Ezek mind a tanárok, és a diákok. Egy ember, egy rőzsedarabot el tud törni, de egy rőzse tömböt már nem. Egyedül védtelenek, sebezhetőek vagyunk, de együtt megvédjük magunkat, és sokra vihetjük."

Iskolánk 10 olyan tanárral büszkélkedhet, akik anno, ebbe az általános iskolába jártak.

Ők: Váradi Gabriella, Posta Éva, Nyerges Zsófia, Tabajdi Viktória, Raffai Gáborné, Pataki Anikó, Tolnai Judit (védőnénink), Beregi Szilvia (pedagógiai asszisztensünk), Mihály Magdolna, és Szilvási Ildikó.

Az ünnepély lezártával, igazgatónk, Gábor bácsi felköszöntötte az iskolát, és minden diák kapott egy finom perecet!

Szerintem nagyon jó volt maga az ünnepség, a műsor, és a beszédek.

Boldog születésnapot kívánok a Diadal Úti Általános Iskolának!

 

Ha tetszett, oszd meg: