Kőszegi kirándulás

Idén ősszel az iskolánkból - Márta néni vezetésével, egy nyertes pályázatnak köszönhetően - több mint 40 gyerek mehetett el Kőszegre kirándulni, amelynek programjai a Chernel-próbához is kapcsolódtak.

Az Alpokalja Panzióban szállásoltak el mindenkit, 2-3 fős, egész szép, jópofa és igényes szobákban. Minden napra jutott érdekes program. Városnézés, Marcipán-múzeum, Jurisics vár, a Chernel-emlékhelyek, és a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont megtekintése, kilátók megmászása Ausztriában is, túrák, túrák, túrák geoláda kereséssel... Jó volt, hogy mindenki az igényeihez tudta igazítani a kiránduláson a gyaloglás mennyiségét és hosszát, így senkinek nem lehetett
t túl megterhelő. Páran még hajnali négy órakor is felkeltünk, csak azért, hogy megnézzünk egy napfelkeltét.  A szálláson a kaja egész finom volt, maga Kőszeg gyönyörű, és a túrák is nagyon érdekesek voltak. Fokozta az élményt, hogy az utolsó napon, a hazafelé vezető úton meglátogattuk a sárvári fürdőt, ez szintén nagyon remekre sikerült, annak ellenére, hogy az igazán nagy csúszdák nem üzemeltek. A közösség laza és jófej volt,összességében pedig az egész kirándulás nagyon tetszett mindenkinek. Köszönet a szervezőknek!

Ha tetszett, oszd meg: