Ajánló

  • Írta: Pusztai Laura

  A túrázás szépségei

  Iskolánkban Kardos Márta tanárnőnek van egy lelkes, kitartó túrás csapata, akik mindenféle izgalmas, kihívásokkal teli utakon járnak. A csapatuk egyik lelkes tagját Kasó Izabellt kérdeztem ezekről az élményekről.

  • Írta: Horváth Lili, László Milán, Vékony Janka, Fábián Hanna

  Ébred az erő? Star Wars 7 - VIDEÓVAL

  Lassan egy hónapja, hogy a mozikban debütált a Star Wars 7, de szüntelenül ez folyik a csapból. Már a bemutató előtt több milliárd dollár volt a kereslet, viszont amikor 2015. december 18-án bemutatták a mozikban Magyarországon, a fanatikusokkal nem lehetett bírni. Majdnem mindegyik Cinema City az első héten teltházas volt, pedig a nézők már októberben kénytelenek voltak jegyet foglalni, ha elsőként akarták látni az Ébredő erőt. Hogy megérte-e a felhajtást? Lássuk!

  • Írta: Geiger Barbara

  A bosszú iskolája

  "Bosszú a bosszúban" Megjelenés dátuma: 2007 Nyelv: cseh

  • Írta: Geiger Barbara

  A Youtube és Én

  Gondoltam megosztom veletek, melyek a kedvenc csatornáim Youtube-n. Szerintem mindenkinek van egy, vagy maximum öt, amit néz. Na de lássuk is! :D A sorrendet most nem követem, csupán véletlenszerűen, persze besorolva.

  • Írta: Geiger Barbara

  Lauren DeStefano - Hervadás

  "Akarnád pontosan tudni, mikor fogsz meghalni?"

  • Írta: Geiger Barbara

  David Levithan - Nap nap után

  „A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy is a maga útján rendesen, mígnem egy reggel „A" Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva „A" jól bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni.

  • Írta: Geiger Barbara

  2016 az Árnyvadászok éve!

  Jövőre startol Cassandra Clare A végzet ereklyéi könyveiből készült tévésorozata, a Shadowhunters! Végre megjelent az első hosszabb lélegzetvételű promó, ami egyszerűen imádni való, és már most meghozza az ember kedvét a sorozathoz.

  • Írta: Geiger Barbara

  The Heirs

  Cha Eun Sang suli mellett folyamatosan dolgozik, mert néma édesanyja házvezetőnői fizetése sem elég kettejük megélhetésére az adósságaik mellett...

  • Írta: Geiger Barbara

  49 days

  Hogy miért is 49 nap a sorozat címe, az hamar kiderül....

  • Írta: Bíró Zsuzsanna

  Vár a SZÍNHÁZ!

  "Semminek sincs értelme, ezt régóta tudom. Ezért semmit sem érdemes csinálni. Erre most jöttem rá” – mondja a nyolcadikos Pierre Anthon, majd kisétál az osztályteremből, felül egy szilvafára, hogy onnan kiáltsa világgá az élet hiábavalóságát.